Sansarak İlkokulu

Vizyon: ÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU,HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER VE TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ, ÇALIŞMA ORTAMI,ÖĞRENCİ BAŞARISI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR İLKÖĞRETİM OKULU OLMAK.AYRICA BİR KÖY OKULU OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZİN GEREK BİREYSEL GEREK DE TOPLUMSAL GELİŞİMLERİNİ DESTEKLEYEREK KALKINMADA ÇEKİRDEK BİR GÖREV ÜSTLENEREK GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRMEKTİR.

Misyon:

Saatler: 08/20 14/25
Isınma: KÖMÜR SOBASI KULLANILMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okul bahçesinde uygulama bahçesi bulunmakta olup sebze ve meyve yetiştirilmektedir.

WEB - https://sansarak.meb.k12.tr

Adres - SANSARAK MAH. SANSARAK SK. SANSARAK ILKOKULU BLOK NO 9 İZNİK / BURSA

Öğretim Şekli :tam Gün

Yerleşim Yeri - Okul bahçesinde 2 adet lojman bulunmaktadır ve lojmanlarımız kullanıma uygun durumdadır.

Adres - SANSARAK MAH. SANSARAK SK. SANSARAK ILKOKULU BLOK NO 9 İZNİK / BURSA

Ulaşım KÖYDEN İLÇEYE GİDEN VESAİT YOKTUR. ANCAK ÖZEL ARAÇLAR İLE RAHAT BİR ULAŞIM SAĞLANABİLMESİ İÇİN YOLLAR ASFALTLANMIŞTIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE OLAN UZAKLIK 17 KM. DİR.